następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.nask.pl! news.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.gigane ws.com!nntp.giganews.com!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.ne ostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neo strada.pl.POSTED!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Subject: Kompot z rabarbaru. Newsgroups: pl.rec.kuchnia User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit Reply-To: i...@g...pl Date: Tue, 11 May 2010 21:11:47 +0200 Message-ID: <g8uewh926j33$.noddw014e0a3$.dlg@40tude.net> Lines: 5 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 79.185.247.156 X-Trace: 1273605122 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 17093 79.185.247.156:54408 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:328024 Ukryj nagłówki Co do niego dodajecie dla wzbogacenia aromatu? Tj cynamon, goździki, |
Zobacz także