Data: 2010-05-11 22:00:29
Temat: Re: Kompot z rabarbaru.
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 11 May 2010 21:30:25 +0200, Paulinka napisał(a):
>
>> Ikselka pisze:
>>> Co do niego dodajecie dla wzbogacenia aromatu? Tj cynamon, goździki,
>>> cytrynę ze skórką itp? Z samego rabarbaru kompot jest raczej mdły, wiec ja
>>> dodaję cytrynę ze skórą - oczywiście do gotowania razem z rabarbarem, tyle
>>> że wrzucam pod koniec. I dwa goździki - nie więcej. Inne warianty?
>> Woda, rabarbar i cukier. W Twojej wersji to kompot jabłkowy z rabarbaru.
>> Wiesz flaki można też zrobić z boczniaków...
>
> Gdzie Ty tam widzisz jabłka?
Jabłka plus goździki to taki standard.
--
Paulinka
|