Data: 2010-05-11 22:08:14
Temat: Re: Kompot z rabarbaru.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 12 May 2010 00:00:29 +0200, Paulinka napisał(a):
> Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 11 May 2010 21:30:25 +0200, Paulinka napisał(a):
>>
>>> Ikselka pisze:
>>>> Co do niego dodajecie dla wzbogacenia aromatu? Tj cynamon, goździki,
>>>> cytrynę ze skórką itp? Z samego rabarbaru kompot jest raczej mdły, wiec ja
>>>> dodaję cytrynę ze skórą - oczywiście do gotowania razem z rabarbarem, tyle
>>>> że wrzucam pod koniec. I dwa goździki - nie więcej. Inne warianty?
>>> Woda, rabarbar i cukier. W Twojej wersji to kompot jabłkowy z rabarbaru.
>>> Wiesz flaki można też zrobić z boczniaków...
>>
>> Gdzie Ty tam widzisz jabłka?
>
> Jabłka plus goździki to taki standard.
Goździki i śliwki to u mnie standard.
|