Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta
.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Markier" <r...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Koniec z podglądaniem
Date: Mon, 24 Mar 2003 22:16:51 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 20
Message-ID: <b5nsln$k0u$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 62.233.200.19
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1048540664 20510 62.233.200.19 (24 Mar 2003 21:17:44
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 24 Mar 2003 21:17:44 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:150506
Ukryj nagłówki
Witam pyszną grupę.
Mam na imię Robert i podglądam waszą grupę ponad rok. Uwielbiam gotować, ale
tylko rekraacyjnie tzn. przyrządzam jakieś prototypy w niedzielę dla
rodzinki. Codzienne gotowanie zabiło by moją artystyczną duszę. Tu należy
wyrazić szacunek dla wszystkich Pań dbających na co dzień o nasze potrzeby
energetyczne. Chylę przed wami czoło.
Do debiutu sprowokował mnie post poniżej, nie wytrzymałem. To chyba pierwszy
raz na grupie. Ale zamiast babrać się w g.. , pozwolę sobie na mały wkupny
przepis mojego ulubionego dania:
Polędwiczki wieprzowe kroimy na plastry po 3-4 cm i lekko zalewamy sosem
sojowym i olejem sezamowym. Po godzince, może dwóch ( w lodówce ) smażymy
bez tłuszczu na mocno rozgrzanej patelni. Na koniec 50-ka Łąckiej Śliwowicy
na patelnię i zapalamy. serwujemy natychmiast przy zgaszonym świetle. Powala
każdą Panią domu i efektem i smakiem.
--
Pozdrawiam
Markier
Wawa
|