Data: 2004-02-18 16:14:55
Temat: Kurczak w pampersie
Od: "rena" <r...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zmiany etykiet, skrawanie utlenionych części, kąpiele w nadmanganianie
potasu, panierowanie, wreszcie serwowanie w daniach gotowych - to
najczęściej stosowane zabiegi przez niektórych sprzedawców mięsa i jego
przetworów. Dzięki nim mięso wraca do "dawnej" świeżości.
http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4892
185&ticket=6195937956649
2733XF%2FyW9o3SzqAUKeFZanoNKV8HKBLgCfRAPZLR7SeX6ZM10
IURmlmBi318p9DLwPXLX1%2F
FkTqA6QyUM8bDWCY6MVyPKAisW9wBLNAK0sIAwOSV0m25MQGrzRr
pRqAMiT
|