|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!mimuw.edu.pl!news.mi muw.edu.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "FROST" <a...@p...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Lin w śmietanie Date: Tue, 17 Dec 2002 16:48:59 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 8 Message-ID: <atngqk$35h$1@news.gazeta.pl> Reply-To: "FROST" <a...@p...gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 157.25.164.12 X-Trace: news.gazeta.pl 1040139927 3249 157.25.164.12 (17 Dec 2002 15:45:28 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 17 Dec 2002 15:45:27 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-User: a.frost X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:139093 Ukryj nagłówki Jeśli ma ktoś dobry i sprawdzony przepis to bardzo poproszę< Dzięki |
Zobacz także