Data: 2002-12-18 15:00:10
Temat: Re: Lin w ?mietanie
Od: Broda <b...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Jeśli ma ktoś dobry i sprawdzony przepis to bardzo poproszę< Dzięki
> >
> jestes moze z gdanska albo okolic? bo u mojej rodzinki okoliczna kanjpa
> rybna (hecz rybacka w borowie pod gdanskiem - polecam) wyrobila ogromny
> sentyment do tego dania :) a ze nie wiem jak sie za to zabrac, to podpisuje
> sie pod prosba :))
> pozdrawiam
> chmurka
ja jestem z gdanska a wlasciwie z sopotu i stolowalem sie w heczy
rybackiej, ktora moim zdaniem nie dorownuje remusowi tez w borowie gdzie
dopiero podaja smaczne i swiezutkie rybki... i ziemniaki po chlopsku do
tego i swieze surowki. hecz wedlug mnie jesli chodzi o kuchnie to
stosuje wszelkiego rodzaju pomagacze co nazywam kuchnia w stylu Knorra.
A ze niestety ladniej wyglada i jest duza to ludzie tam jezdza, a
kilkaset metrow wczesniej lub dalej zalezy jak to jedzie jest wlasnie
Remus ktory wyglada jak stolowka za poznego gierka ale jedzenie o niebo
lepsze. Co wiecej w borkowie jest zaglebie kulinarne bo obok remusa jest
tatiana - kuchnia rosyjska i nie tylko ktora tez bardzo polecam bo
jedzonko prima sort. Cyplionok tabak i pielemieni mi sie po nocach
snia... no oczywiscie garmaz tez wspanialy...
Broda
|