Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Makrela-jak smażyć? Makrela-jak smażyć?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Makrela-jak smażyć?

Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!newsfe
ed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Beata" <b...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Makrela-jak smażyć?
Date: Tue, 9 Mar 2004 00:44:52 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 7
Sender: b...@o...pl@81.210.40.249
Message-ID: <c2j0ia$epv$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 81.210.40.249
X-Trace: news.onet.pl 1078789514 15167 81.210.40.249 (8 Mar 2004 23:45:14 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 8 Mar 2004 23:45:14 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:194453
Ukryj nagłówki

Chciałabym jutro na obiad zrobić rybę.
Widziałam w rybnym piekne , surowe makrele.
Ale nigdy ich nie smazyłam.Czy może ktoś z szanownych grupowiczów podpowie
jak mozna i co można z takiej susowej makreli przygotowac?
Beata


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.03 Lidia_b
11.03 Babba Y'agga
12.03 os3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6