następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.inte ria.pl!not-for-mail From: "salonowiec" <d...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Nóż Date: Tue, 6 Mar 2012 17:00:26 +0100 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 7 Message-ID: <jj5ccd$kpn$1@usenet.news.interia.pl> NNTP-Posting-Host: 78.133.244.110 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1331049677 21303 78.133.244.110 (6 Mar 2012 16:01:17 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 6 Mar 2012 16:01:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Importance: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3508.1109 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3508.1109 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:343187 Ukryj nagłówki Były dawniej bardzo popularne noże kuchenne z rękojeścią aluminiową i |
Zobacz także