Data: 2002-10-25 12:24:46
Temat: Odp: Babka w innej wersji
Od: "Niteczka" <n...@r...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czekam niecierpliwie na sprawozdanie smakowe i wizualne :) (do 16 mam dostep
> do sieci).
>
> Pieczesz ja w formie babkowej z "kominem"?
>
> --
> Magda - Slonko (Wroclaw)
Babka wyjeta juz z pieca. Siedziala tam rowno godzine. Wyrosla popisowo.
Jest pieknie rumiana, ale za goraca, zeby sprobowac:) Przed 16 postaram sie
ukroic takiej cieplej i zaznac smaku:) Upieklam ja w formie keksowej
podluznej. Babka pieknie pekla na wierzchu. Po sprobowaniu ocenie czy
nakladac polewe czy nie. Na razie wyglada super:) Aha, dodalam jogurtu
Bakomy.
Pozdrawiam,
Niteczka
|