| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Anna" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: Chleb (P) Date: Wed, 8 Jan 2003 17:12:13 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 4 Sender: a...@p...onet.pl@chello062179006176.chello.pl Message-ID: <avi43q$sov$1@news.onet.pl> References: <avcs78$q5g$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <avee6n$tdp$1@news.lublin.pl> Reply-To: "Anna" <a...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: chello062179006176.chello.pl X-Trace: news.onet.pl 1042060218 29471 62.179.6.176 (8 Jan 2003 21:10:18 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 8 Jan 2003 21:10:18 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:140896 Ukryj nagłówki U mnie po 30 minutach ten chleb jest jeszcze surowy i zupełnie biały. Na | |
Zobacz także