Data: 2001-09-21 07:20:13
Temat: Odp: Golabki
Od: "Ela" <e...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Z tym mięskiem to mi się podoba. Chyba zrobię jutro.
Ela.
Użytkownik magdary <m...@p...wp.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:1...@2...17.161.98...
> > Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
> > plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka).
> Nic
> > nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej
> tlustszy
> > ale za to wyraznie "wedzonkowy".
> > Kasia L. (Ventura, CA)
>
> Moja mama układa gołąbki na liściach z kapusty i kawałakch mięska a na
> dokładkę każdy przed włożeniem do garnka obsmaża na patelni.. sosik ma
wtedy
> zabójczy kolor i smak:))))
>
> Pozdrawiam
>
> Magda
>
>
|