Data: 2003-03-15 22:02:02
Temat: Odp: Odp: Odp: [fide.pl] Re: Deska do pieczenia - POMOCY
Od: "Kianit / D.C." <r...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Art(Gruby) <Art[Gruby]@icbleu.org> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:q...@4...com..
.
>
> Pisalem kiedys o tzw" brudnym steaku"...
> steak albo kawalek ryby rzuca sie na plonace bierwiono w kominku albo
> na ognisku, obraca raz po jakichs 3-5 minutach i basta...
> deska do grilla lub kominka powinna bys z "twardego" drewa - dab .
> klon i inne
>
>
>
> stawia sieja cwarza do ognia , przyszpila mieso krowie lub rube i
> piecze wedlug uznania...
> mozna deske nam0pczys w wodzie coby sie za szybko nie splonela....
> jakies 12 do 24 godzin...
> ;-)))
> Wyprobowane.
O Dzieki Wielkie :)
Przegapilam szczerze mówiac, ale juz skopiowane i w folderze "do koniecznego
wypróbowania" :)))
Pozdrawiam ociekajac slinka, Kianit
|