Data: 2007-01-23 11:34:01
Temat: Odp: Odp: [ot] Re: Krakersowiec
Od: "dippi" <dippi[HATESPAM]@op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Hania w wiadomości do grup dyskusyjnych napisała :
> pobawilabym sie w rozdzielanie krakersow od onej masy - dobre zajecie na
relaks ;-))
> A na drugi raz robilabym z maslem.
Niestety po powrocie z pracy ta opcja odpadła, ponieważ ciastka zbyt
nasiakly. Spróbowałam więc pomysłu z dodaniem mąki. zmiksowałam wszystko,
dodałam trochę soku z cytryny, łyżeczkę proszku do pieczenia i wrzuciłam do
upieczenia. Niestety eksperyment niezbyt się udał, gdyż za nic nie chciało
się to to upiec mimo przebywania w piekarniku ponad godzinę. Wyszło coś
"mordoklejkowego", w smaku zjadliwe całkiem, ale bez łyżeczki nie dało się
tego spróbować.
Tak więc na przyszłość już wiem, żeby zwarzonego kremu nie używać licząc,
że jakoś to będzie smakowało, chyba lepiej próbować go naprawiać.
Pozdr i dzięki za odzew w sprawie
Dippi
|