« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: Oponki Date: Tue, 14 Jan 2003 12:27:02 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 5 Sender: a...@p...onet.pl@62.179.65.101 Message-ID: <b00s08$jef$1@news.onet.pl> References: <avshtg$22m$1@news.onet.pl> <avsk99$7t0$1@panorama.wcss.wroc.pl> <b00ga8$aq$1@news.tpi.pl> Reply-To: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: 62.179.65.101 X-Trace: news.onet.pl 1042543432 19919 62.179.65.101 (14 Jan 2003 11:23:52 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 14 Jan 2003 11:23:52 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:141499 Ukryj nagłówki > Jakiej grubości ma być ten placek z którego wycinamy oponki? |
Zobacz także