Data: 2003-01-15 04:22:48
Temat: Re: Oponki
Od: "Akulka" <s...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kasia S. <k...@w...pl> napisał(a):
> Tak szczerze, to jeszcze przepisu nie probowalam, ale skoro pochodzi od
> Magdy Basset to musi byc sprawdzony;)
> Pozdrawiam, Kasia S.
Hm, troszkie mnie tak zastanawia, ze wszyscy sie zachwycaja tym co podaje
pani Magdalena i w ciemno nim spróbują, juz wiedzą,m że to musi być boskie.
W cale nie chce podważać autorytetu kulinarnego pani Magdaleny - zapewne zna
się na gotowaniu, ale sama kieruję sie w kuchni rozsądkiem i wyczuciem, bo
lubie jeść to co mi odpowiada, a co faktycznie jest pyszne niż stosować
autohipnoze i autosugestie w kuchni.
Osobiście z własnego doświadczenia wiem, że biały ser bardzo wchłania tłuszcz
podczas smażenia i przez to w takich potrawach jest b. ciężkostrawny i
zalecany tylko dla osób o silnym przewodzie pokarmowym. Żaden alkohol tego
nie zniweluje i żaden papierowy ręcznik nie odsączy.
Wiem, że właśnie naraziłam się pewnie na krytykę i potepienie. Jestem tu
nowa,to i krytyki sie nie boję, a z dystansem podchodzę do tego, że coś musi
być pyszne bo ktoś to zrobił. Gusta są różne, tak jak i smaki - pomijając
wytrzymałość żołądka i wątroby.
Pozdrawiam - Akulka
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|