Data: 2000-08-22 09:28:19
Temat: Odp: Prasa do winogron
Od: "basia" <b...@z...polsl.gliwice.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Piotr Kieraciński <p...@p...pol.lublin.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:8nt8lh$q1o$...@h...man.lublin.pl...
> >Użytkownik "basia" <b...@z...polsl.gliwice.pl> napisał w wiadomości
> >news:8nr41d$kjq$1@zeus.polsl.gliwice.pl...
>Tylko nieliczne wina sa
> tak, tj. bez dodawania specjalnych szczepow drozdzy, robione - np. Tokaj
> Asu.
O ile pamiętam, to Asu robiony jest ze spleśniałych winogron - czyli nie na
drożdżach, tylko na pleśni? To grzyb, i to grzyb.
Pozdrawiam, Basia.
|