Data: 2003-05-29 11:58:01
Temat: Odp: Tort z bitą śmietaną?
Od: "szanna1" <s...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Smietana Piątnica 36%, z lodówki. Ew. dodac śmietana-fiz np. oetkera
Ania
Użytkownik "Dorota***" <d...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bb3br0$65n$1@news.onet.pl...
: Witajcie
:
: Mam zamiar zmierzyć się z tortem z bitą śmietaną (typu np. Rafaello). Czy
: ktoś z Was robił takowe? U mnie bita śmietana po jakimś czasie "rozpływa"
: się (nawet w lodówce , ze stabilizatorem). Martwię się, czy nie stanie się
: tak z tortem. Czy ktoś wie, jak długo może taki tort stać w lodówce bez
: zamiany w stawek? Czy można użyć zamiast kremówki 30 % jakiejś innej
: śmietany (np. kwaśnej)? Czy można zrobić taki tort dzień wcześniej przed
: imprą, czy trzeba bezpośrednio przed podaniem? No i czy biszkopt nie
: nasiąknie wilgocią ze smietany i nie zrobi się ciapa?
:
:
: Dorota
:
:
|