Data: 2015-01-12 00:25:00
Temat: Odp: Ulubiony piątkowy obiad.
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:oshsdjfr2t5c$.1n3h87n0y51ll.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 11 Jan 2015 16:50:21 +0100, Stokrotka napisał(a):
>
>>>... na beszamelu albo na wywarze z włoszczyzny, który zabielam
>>> zawiesiną z mąki i kremówki.
>>
>> Do jaj pszypominam. Nie za dużo razem holesterolu?
>
> Tego złego, czy tego dobrego? :-D
Cholesterol w jajkach jest mocno "przereklamowany".
Od jakichs 10 lat jem 3 jajka dziennie (na sniadanie), nie liczac jajec
zawartych w roznych gotowych produktach i cholesterol mam ksiazkowy.
Kiedys lekarz baaardzo starej daty mi powiedzial, zebym sobie nie dala
wmowic tych nowomodnych produktow, typu margaryna do smarowania chleba, czy
jakies tam ultra light zabielacze zamiast smietany. Mleko, smietana, jajka i
maslo to sa produkty naturalne, ktorych organizm wymaga.
Tego sie trzymam i wychodzi mi na zdrowie :)
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com
|