Data: 2000-04-18 06:49:57
Temat: Odp: bigos
Od: "jacek" <l...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
poprosze o przepis
jacek
Użytkownik sadyl <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
>
>
> jacek wrote:
> >
> > jak zrobic bigos i co decyduje o jego smaku.
> > tzn jak zrobic dobry bigos :))
> > wally
>
> Ilu gotowaczy tyle bigosów.
> Zrobienie dobrego bigosu zajmuje ze dwa dni.
> Zastanów się, czy chcesz się w to bawić.
> Ja robię ze dwa razy do roku - ale od razu dużo.
> Roboty i brudu niewiele więcej niż przy małej ilości.
> Większość pakuję do słoików lub zamrażam
> Dobrze zakonserwowany spokojnie wytrzyma kilka miesięcy.
> Wytrzymałby pewnie więcej, ale nie dane było doświadczyć tego
> empirycznie :)
> Jeśli nie zraziłeś się wizją 2 dni w kuchni - napisz - podam przepis.
>
> sadyl
|