| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Ela" <e...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: grzyby-raz jeszcze Date: Mon, 24 Sep 2001 11:55:47 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 29 Sender: e...@p...onet.pl@217.96.53.206 Message-ID: <9on0ad$nnl$1@news.onet.pl> References: <9omurq$m5p$1@flis.man.torun.pl> NNTP-Posting-Host: 217.96.53.206 X-Trace: news.onet.pl 1001325709 24309 217.96.53.206 (24 Sep 2001 10:01:49 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 24 Sep 2001 10:01:49 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:71006 Ukryj nagłówki Wyczytałam w ksiązkach, że do przetworów robionych do słoików tj. grzyby, | |
Zobacz także