Data: 2000-04-11 13:44:19
Temat: Odp: ile gotowac?
Od: "AP" <c...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
OK - zwracam honor. Z rozpedu przeskoczylam na pieczenie takowych.
Agnieszka
Użytkownik Darek <p...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
>
> Użytkownik AP <c...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
> napisał:3QkI4.55144$a...@n...tpnet.pl...
> > Ciezko stwierdzic - nigdy nie robilam ich z zegarkiem w reku - raczej
> metoda
> > prób i bledów: az beda miekkie z latwo dajacym sie oddzielic miesem
> > (przeznacz jedno skrzydelko na straty - na próbe), az beda odpowiednio
> > rumiane.
> >
> > Agnieszka
> >
> >Skrzydełka nigdy nie będą rumiane podczas gotowania !!!
> Pozdr Darek
>
>
|