|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!news.trzebnica.net!news.k.pl!news.biskupin.w roc.pl!not-for-mail From: "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Pieczenie w prodiżu Date: Sat, 10 Aug 2002 18:17:36 +0200 Organization: Siec Komputerowa Biskupin -- http://www.biskupin.wroc.pl Lines: 8 Message-ID: <aj6fch$9ul$1@opat.biskupin.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: 10.6.19.55 X-Trace: opat.biskupin.wroc.pl 1029095633 10197 10.6.19.55 (11 Aug 2002 19:53:53 GMT) X-Complaints-To: a...@b...wroc.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Aug 2002 19:53:53 +0000 (UTC) X-Notice3: Wiadomosc zostala wyslana przy uzyciu serwera news Sieci Komputerowej Biskupin X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119722 Ukryj nagłówki Mam zamiar kupić prodiż, głównie do pieczenia ciasta. W związku z tym |
Zobacz także