Data: 2002-08-12 13:32:03
Temat: Re: Pieczenie w prodiżu
Od: "Kamas.hw" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
news:aj6fch$9ul$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> Mam zamiar kupić prodiż, głównie do pieczenia ciasta. W związku z tym
> pytanie: czy ktoś ma takie ustrojstwo i jak to sie sprawdza? Które ciasta
> można w tym piec, jak wychodzą, itp.
> Z góry dzięki.
>
Jak nie miałem mieszkania (25 lat temu) to piekłem w prodiżu i wszystko
wychodziło OK, szczególnie biszkopt, ale teraz nie stotosuje, .....już od 25
lat :-))
--
pozdrawiam:-)
Sławomir J. Marusiński (Kamas.hw)
Gdańsk, UIN 14539957
|