Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania. Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.

następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia.
pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "prekto" <p...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.
Date: Sun, 10 Feb 2008 19:21:45 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 30
Message-ID: <fonfo4$r5o$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: adju234.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1202668100 27832 79.184.228.234 (10 Feb 2008 18:28:20
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 10 Feb 2008 18:28:20 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:310130
Ukryj nagłówki

Witam,

Pizza - nie chodzi mi o ciasto bo tego na Internecie jest pełno, nie chodzi
mi jakie dodatki lubicie bo to rzecz gustu i smaku ale chciałbym rozpocząć
rozważania:
- nad przyrządzaniem tych dodatków, bo jak ktoś robił pizze to wie, że
niektóre dodatki jak ananas lub pieczarka itd. mogą źle przygotowane puścić
sok/wodę i zepsuć kochaną pizze (piszę na własnych doświadczeniach ;)))
- nad kolejnością dodawania tych dodatków np. chyba jest zasada, że nie
dajemy owoców/warzyw pod np szynkę tylko nawierzch

po prostu sprawdzone metody/patenty na dodatki aby umilały a nie dobijały ;)

np. X czasu temu dodałem pieczarki, które puściły tyle wody, że część pizzy
się nie upiekła więc ostatnio podsmażyłem przed podaniem na pizze i teraz
jest ok. ( a może macie inną metodę??)

bardzo lubię do pizzy ananasy ale np jak wezmę z puszki to są tak mocno
nasączone, że po włożeniu do piekarnika 'zaleją' mi pizze i nie wiem co z
nimi zrobić aby były pyszne a zarazem nie zepsuły pizzy. Odsączyć kilka
godzin wcześniej?? a może szybszy sposób bo czasami te kilka godzin
wcześniej nie wiemy czy będziemy chceli pizzę.


Pozdrawaim,
Prekto




 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.02 Panslavista
11.02 Prekto
11.02 Panslavista
12.02 Prekto
12.02 Prekto
12.02 ! JÓSEF ! PIŁSÓCKI !
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6