| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Maciek" <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przecier z jabłek Date: Thu, 27 Oct 2005 15:03:00 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 4 Message-ID: <djqiuk$gls$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: omega.cefarm.wroc.pl X-Trace: news.onet.pl 1130417940 17084 81.219.229.106 (27 Oct 2005 12:59:00 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 Oct 2005 12:59:00 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506 X-Sender: fAIXF8GNuLqouEYzJRUiZQ2Sq7Lfducu X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:251267 Ukryj nagłówki Właśnie wrzuciłem do garnka 6 kg jabłek i będę robił przecier.Czy po | |
Zobacz także