Data: 2003-10-16 10:08:55
Temat: Pytanie
Od: "Kinga Macyszyn" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Tak mi przyszło do głowy: czy jak robicie obiad (jedno, dwudaniowy -
whatever) i wiecie, że potem będzie deser, to jakoś ustalacie co na obiad, a
co na deser, żeby się jakoś komponowało, na tej samej zasadzie, ze jak zupa
z kiszonej kapusty, to na drugie nie będą żeberka w kapuśice, czy
wolnoamerykanka?
Ja np. robię na obiad to, na co mam ochotę, czyli np. ostatnio było tiramisu
po żeberkach w kapuście kiszonej - wszyscy żyją (sztuk dwie)
Pytanie tylko, czy tak np. wypada komponować jeśli jest impreza - nie mam na
myśli wykwintnego przyjęcia, ale sytuację, kiedy zapraszamy do domu kilka
osób - rodzinę, bliskich, etc. Czy ogólnie są jakieś zasady?
--
pzdr
K
sygnaturka strajkuje
|