Data: 2003-11-27 06:58:49
Temat: Pytanje o lasanje
Od: "Joanna" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kochani,
Na wstępie mojego listu muszę bardzo podziękować za wszystkie rady jakie
otrzymałam na tej grupce, jesteście super, miałam świetny tort na roczek z
jabłek i biszkopcików oraz super kolacje dla gości.
Dzięki wam zrobiłam też fantastyczną lasagne ze szpinakiem i zamierzam ponowić
ten wyczyn, ale robiąc nachodziły mnie następujące wątpliwośći (kulinarnie
jestem beznadziejna):
1. CZY sos beszamelowy kładzie się pod każdą warstwę np. szpinaku czy jako
osobną warstwę
2. CZY zapieka się tą pychotkę przykrytą czy odkrytą (robiłam w brytwancs
żaroodpornej i miałam strasznie suche brzegi makaronów- piekłam w odkrytej)
3. CZY można wymieszać i zrobić np. warstwę zieloną i warstwę czerwoną na
przemian - dobre to będzie??
Tym co nie jedli polecam takie danko tych co kochają lasagne proszę o radę.
Dzięki Joanna
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|