Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pyza

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pyza

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-05-10 12:29:23

Temat: Re: Pyza
Od: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak) szukaj wiadomości tego autora

From: "Konrad Brywczyński" <b...@w...pdi.net>

> > No to Wam powiem jak ja robiem: nic nie wycinam, tylko ROZPYCHAM
> > pyry tak, zeby sie zrobila dziura 1/3 srednicy miski. I juz.
>
> Ty jednak jesteś strasznie sprytna dziewczyna. :-D


Dzieki

Macabra zawsze wiedzialam ;-))

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-05-10 12:56:59

Temat: Re: Pyza
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 10 May 2002 10:57:43 +0200, Konrad Brywczy?ski
<b...@w...pdi.net> wrote:

> U?ytkownik <w...@w...pl> napisa?(a):
>
>> albo "odk?adamy na wierzch pozosta?ych kartofli" a potem "po co co?
>> uklepywa?" w domy?le na pozosta?ych kartoflach - to? to dok?adnie
>> to samo, a nie g?upiego robota!!!
>
> Po prostu ja nic nie uklepuj? na równo. Odrzucam wyci?ty fragment i
> wype?niam do?ek. Koniec. Finito. EOT.

dokad odzrucasz?

Krysia

P.S. Mniew sie wydaje moja metoda najmniej krawawa - nic nie
wycinac! zroc krzyz na wierzchy, 1/4 rozpechnac po reszcie, w
miejsce wsadzic make i juz, ale woznica jest czy to jest 2/3 a
3/4.....

Krysia, jeszcze raz
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsgroups.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsgroups.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Ulimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 12:59:41

Temat: Re: Pyza
Od: "Ana" <a...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agnieszka Nowak" <i...@r...com.pl> napisał w
wiadomości news:00ef01c1f819$cd2af560$e007fea9@hppcvnmvhhid...
> From: "Wkn" <w...@w...pl>
>
> > albo "odkładamy na wierzch pozostałych kartofli" a potem "po co coś
> > uklepywać" w domyśle na pozostałych kartoflach - toż to dokładnie to
samo,
> a
> > nie głupiego robota!!!
> > To ja ciebie w tym momencie nie rozumiem
>
> No to Wam powiem jak ja robiem: nic nie wycinam, tylko ROZPYCHAM pyry tak,
> zeby sie zrobila dziura 1/3 srednicy miski. I juz.
>
> Macabra
>
> --
Ja juz sie boje odzywac na ten temat, ale o: TO rozumiem!...
Brawo Agnisiu!
Aniak ( i uciekam za slupek)



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 13:30:26

Temat: Re: Pyza
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Agnieszka Nowak <i...@r...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:00ef01c1f819$cd2af560$e007fea9@hppcvnmvhhid.
..
>
> No to Wam powiem jak ja robiem: nic nie wycinam, tylko ROZPYCHAM pyry tak,
> zeby sie zrobila dziura 1/3 srednicy miski. I juz.
>

i w tym momencie osoby rozpychające pyry wygrały maraton
pyzowy:-)))))))))))))
W nagrodę dostajecie pyzy z kapustą i mięsem i michę kartofli ze skwarkami.

Wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 13:34:15

Temat: Re: Pyza
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 10 May 2002 15:30:26 +0200, "Wkn" <w...@w...pl> wrote:

>
>Użytkownik Agnieszka Nowak <i...@r...com.pl> w wiadomości do grup
>dyskusyjnych napisał:00ef01c1f819$cd2af560$e007fea9@hppcvnmvhhid.
..
>>
>> No to Wam powiem jak ja robiem: nic nie wycinam, tylko ROZPYCHAM pyry tak,
>> zeby sie zrobila dziura 1/3 srednicy miski. I juz.
>>
>
>i w tym momencie osoby rozpychające pyry wygrały maraton
>pyzowy:-)))))))))))))
>W nagrodę dostajecie pyzy z kapustą i mięsem i michę kartofli ze skwarkami.
>
>Wkn
>
przeciezx ja o rozpychaniu, a nie wywalaniu czy ladowanieu na
wierzch czy innych cyrkowych wyczynach gadam od wczoraj ..do
siebie gadam??? hehehehehe

Krysia
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsgroups.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsgroups.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Ulimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 13:39:20

Temat: Re: Pyza
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik <w...@w...pl> napisał(a):

> i w tym momencie osoby rozpychające pyry wygrały maraton
> pyzowy:-)))))))))))))
> W nagrodę dostajecie pyzy z kapustą i mięsem i michę kartofli ze
> skwarkami.

A ja będę musiał sobie sam zrobić. Na razie za to mam chłodnik
z jajkiem. Też dobry, zwłaszcza na upał. :-)

--
Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
k...@b...tk otwarte okna"
www.brywczynski.tk John Irving
UIN:27412398 "Hotel New Hampshire"

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-10 14:20:04

Temat: Re: Pyza
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a...@K...Brywczynski...
> Użytkownik <w...@w...pl> napisał(a):
>
> > i w tym momencie osoby rozpychające pyry wygrały maraton
> > pyzowy:-)))))))))))))
> > W nagrodę dostajecie pyzy z kapustą i mięsem i michę kartofli ze
> > skwarkami.
>
> A ja będę musiał sobie sam zrobić. Na razie za to mam chłodnik
> z jajkiem. Też dobry, zwłaszcza na upał. :-)
>
ja już nie mam , błuuuuuuuuu :-((((
ale za to na kolację sałatka z pekińskiej z tuńczykiem i trochę zimnego piwa
do filmu, cha cha!!!

Wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 3 . [ 4 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Tort cynamonowy do kawy - niejedzony (P)
hmmmm...moze to banalne
Re: Sprzety domowe
Upalne zupy
Re: Odp: kuchenka gazowa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »