Data: 2005-04-23 14:35:26
Temat: Re:
Od: "Reniaszka " <r...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
katiusza <k...@w...ww> napisał(a):
> Pierś kurzęcą kroję na kawałki, do tego sól, pieprz, ząbki czosnku, zioła
do
> drobiu "Kamisa", sos sojowy lub maggi. Wszystko odnośnie wyobraźni smaku.I
> na jakiś czas do lodówki.
> Potem na mocno rozgrzanym oleju smażę.
Mala osobista wariacja w/w przepisu katiuszy.
A potem do tego usmazonego miesa (bez maggi ale z sosem sojowym) dodaje
mrozone warzywa na patelnie Horteksu (te z ziolami), przesmazam, lekko
podlewam woda, dusze 5 ,7 minut, dosmaczam sola, pieprzem, papryka,tymi
ziolami z mrozonki i wrzucam ugotowany ryz. Mieszam wszytko i juz.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|