Data: 2007-02-02 15:38:30
Temat: Re[2]: czytaj
Od: k...@i...pl (klinton)
Pokaż wszystkie nagłówki
aloha Krystyna*Opty*,
Friday, February 2, 2007, 3:28:57 PM, you wrote:
>> czyli generalnie najlepiej smazyc na glebokim masle
>> niz smalcu czy olejach roslinnych?
>> jesli juz sie wybiera glebokie smazenie
>> bo wielu ludzi kuchni poleca na ten sposob olej rzepakowy
>>
> Najlepszym do smażenia ze wszystkich dostępnych tłuszczów jest i nadal
> pozostanie
> oczywiście sklarowane masło, mimo nachalnej naukowej skomercjalizowanego
> propagowania
> tłuszczów roślinnych:
> dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=623
> www.mniammniam.pl/przepisy-6216-Ghee___sklarowane_ma
slo.html
heh, wlasnie pare dni temu jedno sobie sklarowalem ale dzieki za
przepis :)
wczesniej uzywalem klarowanego zeby sie wlasnie nie przypalalo.
to teraz mam ekstra wyklarowane co do czego ;]
dzieki za odpowiedzi
--
pozdrawiam
klinton
----------------------------------------------------
------------
Sposób na tanie rozmowy przez internet bez włączonego komputera.
>> http://link.interia.pl/f1a07
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.misc.dieta
|