Data: 2007-09-04 13:31:10
Temat: Re: 3 kg żurawiny
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Lia napisal(a):
>>>> Co z soda i proszkiem do pieczenia? Rzeczywiscie musza byc w przepisie
>>>> czy nie?
>>>
>>>Proszek musi, soda nie.
>>
>> No wiec pominawszy mdlosc to dla nieakceptowalny jest proszek do
>> pieczenia. Bezblednie go wyczuwam i go nie znosze.
>
>Nowiec umówmy się, że Tobie muffunki nie smakują, a nie że jest to"syf
>niemożebny".
To przeciez zdania tozsame. Za kazdym razem mowiac, ze to syf człek
odwoluje sie do wlasnego gustu.
A proszek do pieczenia sie po prostu czuje.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|