Data: 2002-02-26 14:42:12
Temat: Re: A ja sie pochwale
Od: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
> A ja wlasnie zrobilam sobie watrobke drobiowa: na patelni pdsmazyłam cebulke
> na to wrzucilam kawalki watrobki, za chwile drobno pokrojone jabluszko, do
> tego sol pieprz i majeranek, jeszcze chwile dusilam na malym ogniu i pycha
> taka ze patelnia prawie zostala wylizana...
>
> Oczywiscie nie wszystkim wszystko smakuje:)) ale polecam szybkie i smaczne
ja siem tak zastanawiam: jakby to drobno posiekać, dodać do tego
ugotowanej kaszy gryczanej i potraktować jako farsz do np. pierogów?
Jeszcze nie robiłem, ale chyba spróbuję. Jak żony nie będzie, bo ona ani
wątróbki, ani kaszy...
Waldek
|