Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: APOTRAWY NIE DO PRZEJSCIA :)))))
Date: Sun, 3 Dec 2000 14:14:56 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 40
Message-ID: <90dh07$sl5$1@news.tpi.pl>
References: <90c4ni$4hj$1@news.tpi.pl>
Reply-To: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.77.89.1
X-Trace: news.tpi.pl 975849287 29349 213.77.89.1 (3 Dec 2000 13:14:47 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 3 Dec 2000 13:14:47 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:38176
Ukryj nagłówki
Użytkownik "rena" <r...@a...net.pl> napisał...
> czy jest cos takiego na co
> a/ nigdy sie nie porwiecie, bo za trudne
> albo
Są takie, na które nie znam przepisu. Zasadniczo porywam się na takie, które
jadłam i smakowało. Lubię po pierwsze widzieć jak się to robi - wtedy
łatwiej nie popełnić błędu. Chociaż czasem robię na podstawie przepisu, ale
wtedy wygląda to tak, jak moje wykonanie kaczki po chińsku (patrz mail
sprzed kilku dni). Była pyszna, ale była to pewna wariacja na temat
przepisu - czyli zupełnie nowy przepis a la Asia.
> b/ nigdy wam nie wyszlo?
Co to znaczy, że nie wyszło? Czyli jaki był efekt?
>
> dla mnie to:
>
> a/ ciasto francuskie, makowiec
Ciasta francuskiego nigdy nie robiłam, ponieważ nie jestem jego
wielbicielką.
A makowiec... To jest naprawdę proste by osiągnąć sukces... Przepis jest na
mojej stronie i działa!!!
> b/ golabki - raz probowalam i nigdy wiecej!
A cóż takiego się z nimi stało?
Pozdruffka
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|