Data: 2001-06-20 17:49:07
Temat: Re: Arbuz
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: PatryCCCja <k...@s...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, June 19, 2001 11:18 PM
Subject: Re: Arbuz
>
> swoja droga jak jecie arbuza. w plastry i do buzi a pozniej cala buzia w
> soku?
> czy moze w cwiartki i lyzka? ja zawsze draze lycha dziure, pozniej wypijam
> sok, ktory sie uzbiera zanim dobrne do dna i dopiero powstale brzegi :)
>
> pat
Ani tak, ani tak - arbuza przekrawam na pol, odkrawam polplaster grubosci
1-1,5 cm a nastepnie kroje na cos w rodzaju trojkatow (podstawa trojkata
jest ta czesc ze skorka), kazdy trojkat ma u podstawy nie wiecej niz 7-10
cm, wiec po prostu chwyta sie go w raczke i zajada, zadnych umorusanych buzi
nie ma :-)
Herbatka (kurcze, zjadlabym sobie arbuza)
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|