Data: 2008-11-23 09:51:37
Temat: Re: Automat do pieczenia chleba
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Piotrek" <h...@p...onet.pl> wrote in message
news:ggb6cs$2b5$1@news.onet.pl...
> Zupełnie się na tym temacie nie znam a chcę zamówić "u Mikołaja".
> Poskubałem oczywiście allegro i oczywiście tylko pojawił się ból głowy z
> nadmiaru wątpliwości.
> Mam więc takie:
> - jakie cechy powinien mieć taki automat a można na nie nie zwrócić uwagi
> (programator, 3 poziomy opieku skórki uważam za standard)
> - są automaty z formami "poziomymi" i "pionowymi". Czy ma to jakiekolwiek
> znaczenie ? Pierwsze wrażenie jest takie że lepsze są "poziome" ale czy to
> prawda ?
> - czy obudowa się nie nagrzewa podczas pieczenia i czy nie ma różnicy -
> obudowa plastik-obudowa inox ?
> - czy bajery w postaci pieczenia bagietek w praktyce często się
wykorzystuje
> ?
> - jak duże znaczenie ma moc ? są dwa urządzenia Moulinexa - jedno 1650W (z
> pieczeniem bagietek) drugie 800W - bez
> - czy warto dopłacać ok.100zł za Moulinexa o podobnych cechach (np. w
> stosunku do Severina) ?
>
> Piotrek
Z dwoma mieszadłami i z pokrywą umocowaną wzdłuż dłuższego boku - po
otwarciu jest niższy niż ten drugi.
|