Data: 2000-10-25 18:54:51
Temat: Re: Avocado
Od: Gruby. < boruta@icbleu-nospam.org>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 25 Oct 00 15:42:45 GMT, d...@e...net.ae (Tom.W) wrote:
>
>3- Do dziurki po pestce wsypany pagorek malych krewetek ugotowanych
> /ale juz zimnych/ no i znowu sol i ketchup lub chili.
>Wszystko to jest potem wyskrobywane az do zielonej skorki :-)
>Nie ma w tym za wiele fantazji kulinarnej wiec jak cos wymysliscie
>"w temacie" to postukajcie.Dzieki !
>milego...
>tom.
Avocado mozesz dodawac do kazdej potrawy "meksykanskiej"- pokrojone w
plasterki czy rozsmarowane na paste...Mozesz zamiast krewetek wlozyc
troche mieska krabow jakas zieleninke, kawalek pomidora i masz
kolorowa zakaske.
Przy okazji - mozesz kupic bardzo twarde avocado - po przyjsciu do
domu wloz do papierowej torebki, poloz w ciemnym miejscu na 2-3 dni i
masz miekkie, dojrzale avocado...
Art.(Gruby )
|