Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Aicha <b...@t...ja>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Avocado
Date: Thu, 06 Mar 2014 12:22:35 +0100
Organization: INTERIA.PL S.A.
Lines: 21
Message-ID: <lf9lpr$khk$1@usenet.news.interia.pl>
References: <0...@g...com>
NNTP-Posting-Host: 77-254-185-152.adsl.inetia.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1394104955 21044 77.254.185.152 (6 Mar 2014 11:22:35
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 6 Mar 2014 11:22:35 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.3.0
In-Reply-To: <0...@g...com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355114
Ukryj nagłówki
W dniu 2014-03-05 03:29, s...@g...com pisze:
> Niby taki fajny owoc, czy cholera wie cóż to takiego, rozebrałem dziada do pechy,
> dziagłem go, no i jakiś taki o kant poopy rozbić w smaku. W zasadzie łajza jest bez
smaku. Soczysty jest łajdak, to fakt, ale ten sok to dziękuję bardzo....
>
> OK.,, napiszcie mi do czego ta łajza się nadaje. Bo za cholerę nie wiem !!
>
> Podobno pestka z tego do czegoś się nadaje i jest smaczysta. Nie wiem, nie znam się
na tym, jak ktoś coś wie, zamieniam się w słuch !!!
Jak nie mam czasu kroić na drobniutko papryki, pomidora, czosnku i
cebuli, coby je zmieszać ze smaczliwką wdzięczną (czyli jednak ma
zachwycać! :D) + cytryna i przyprawy ofkoz - takie zmodyfikowane
guacamole, to po prostu kroję owoca na plasterki, skrapiam cytryną i
kładę na chleb. Ale to trzeba lubić, podobnie jak kanaki z bananem.
http://faktydlazdrowia.pl/10-korzysci-zdrowotnych-je
dzenia-awokado/
--
Nie ma na tym świecie bestii podobnej złej kobiecie, chociaż bowiem
wśród czworonogów lew jest najsroższy, a wśród wężów drakon najdzikszy,
to żadnego z nich nie można porównać ze złą kobietą. (Piotr Komes)
|