Data: 2009-07-30 20:33:27
Temat: Re: BARSZCZ BIAŁY - OGÓRKOWY
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "StaM" <a...@y...com> napisał w wiadomości
news:66468d67-6d17-47f0-a0d5-a3a0644ebcd9@v36g2000yq
v.googlegroups.com...
On 30 Lip, 18:05, "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> Kwas z ogórków małosolnych - dolać tyle wody, aby uzyskać mniejsze
stężenie
> kwasu jak i soli.
> Podbitka - śmietana i mąka, może być jajko.
> Koper i pietruszka - siekane.
...A mieso gdzie? Przeciez barszcz musi byc na rosole.
StaM
Nie musi. Na dodatek mozna go jeść lub pić na zimno. Doskonały na upały.
|