Data: 2002-09-04 18:42:06
Temat: Re: BESZAMEL- przepisy
Od: a...@e...teleton.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>
> Do klasycznego beszamelu mozna dodawac tez ser zolty albo ser Rokpol(
> plesniowy) . Wariacji jest wiele- wszystko zalezy od fantazji.
>
> i tak dalej co tylko nam przyjdzie do glowy- moze jeszcze byc zmielona
> papryka konserwowa, natka pietruszki, cukier do smaku
>
> pozdrawiam Jola L-L
> sos
>
>
> JOLU, DZIEKUJE SERDECZNIE! TO JEST WLASNIE DOKLADNIE TO, CZEGO SZUKALAM! W
PIATEK ROBIE KOLACJE I NA PEWNO SKORZYSTAM Z TWOICH PRZEPISOW. JESZCZE RAZ
DZIEKUJE!
ANNA
>
>
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|