| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.astercity.net!news.ipartners.pl!news1.ebone.net!news.ebone.net!newspeer env1!194.165.93.117.MISMATCH!newsfeed.wirehub.nl!transit.news.xs4all.nl!not-for From: <m...@h...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Babrol ratunkowy Date: Fri, 30 Nov 2001 22:52:30 +0100 Organization: XS4ALL Internet BV Lines: 14 Message-ID: <9u8v4r$e55$1@news1.xs4all.nl> References: <9u8sk3$mcn$1@zeus.polsl.gliwice.pl> NNTP-Posting-Host: 213-84-212-80.adsl.xs4all.nl X-Trace: news1.xs4all.nl 1007157211 14501 213.84.212.80 (30 Nov 2001 21:53:31 GMT) X-Complaints-To: a...@x...nl NNTP-Posting-Date: 30 Nov 2001 21:53:31 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:84930 Ukryj nagłówki > I tak najlepsze jest jak wystygnie i sie wyzera z patelni resztki nada sie | |
Zobacz także