| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Basia" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Barszcz czerwony Date: 16 Apr 2004 15:03:04 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 15 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <c5nui2$1gl$1@absinth.dialog.net.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1082120584 23703 213.180.130.18 (16 Apr 2004 13:03:04 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Apr 2004 13:03:04 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 192.168.160.198, 80.53.215.250, 192.168.243.43 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:198604 Ukryj nagłówki > W jaki sposób i jak długo można przechowywać taki barszcz i na ile litrów | |
Zobacz także