Data: 2003-03-11 19:01:12
Temat: Re: Beszamel _ problem
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 11 Mar 2003 06:59:49 +0100, w...@t...com.pl (Wladyslaw
Los) wrote:
>Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>> On Mon, 10 Mar 2003 12:35:48 +0100, w...@t...com.pl (Wladyslaw
>> Los) wrote:
>>
>
>> >Nie rumienic. Tylko chwile zagrzac z maslem, aby pozbyc sie smaku
>> >surowej maki.
>> >
>> >Wladyslaw
>>
>>
>> czyli rownie dobrze mozna zrobic to metoda odwortna - do garnka
>> zimne mleko, zimne maslo, make, podgrzewac, mieszajac caly szac
>> balonowata rozga az do zawrzenia
>
>
>Ale wyjdzie wtedy zupelnie cos innego.
>
>Wladyslaw
a ma ono nazwe?
Kamila - wcale sie ie robia grudki - jak mieszasz tym
zbalonowanym ruzgaczem
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|