Data: 2004-07-26 14:37:33
Temat: Re: Bez gotowania?
Od: "gosia" <g...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wszelkie pasty twarogowo-jakieśtam, to i owszem :) Tyle że to bardziej
śniadaniowo-kolacyjne niźli obiadowe danie, przynajmniej w moim odczuciu.
Ale w pełni się zgadzam, że to pychota :)))
----------------------------------------------------
-----------------
Użytkownik "Maciej L." <m...@c...com.pl> napisał w wiadomości
news:ce2u1j$14a6$2@news2.ipartners.pl...
Makaron chinski-ryzowy zalewa sie goraca woda. Do tego jeden z sosow w
sloiczkach i masz cos na ksztalt spagetii. Zawsze mozesz odac z czyms co
uwielbiam (1-2 razy na dwa tygodnie) parowki kotlinskie. Piec paroweczek
w puszce z pysznym pomidorowym sosikiem...
Zawsze tez mozesz tunczyka w kwalkach lub np makrele w pomidorach
rozetrzec z serem bialym poltlustym lub tlustym. Na bagietce z koperkiem
lub pietruszka to po prostu pychota...
Pozdrawiam
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
|