Data: 2000-04-27 12:07:18
Temat: Re: Biala kielbasa: bylo Pieczen rzymska
Od: e...@l...pdi.net (Ella Szeremetti)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Marek Smolinski <m...@d...boa.uni.torun.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, April 27, 2000 9:41 AM
Subject: Biala kielbasa: bylo Pieczen rzymska
> Kielbasa biala (do szybkiego spozycia)
> ----------------------------------------------------
-----------
> Przepis pochodzi z ksiazki:
>
> Feliksa Starzynska, Anna Ners
> "Domowe przetwarzanie i konserwowanie miesa"
> Wydawnictwo Spoldzielcze W-wa 1986r.
> ----------------------------------------------------
------------
>
> Ja dodam od siebie, ze kielbase parze przez godzine w osolonej wodzie z
> dodatkiem
> ziela angielskiego oraz listka laurowego.
>
>
> Marek S.
BARDZO DZIEKUJE!!!!!!!
Pozdrowienia
Ella
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|