Data: 2002-09-19 14:28:47
Temat: Re: Biala rzodkiew
Od: "Anna" <q...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
zetrzyj ja na tarce o grubych oczkach (jak do sera), posól, pośmietań,
popieprz, ja czasem odrobinke cukrzę - złamie ostry smak.
Pycha!
pozdrawiam,
Anna
PS. Czasem tartą rzodkiew dodaję do zwykłego twarogu ze śmietaną i
szczypiorkiem - wychodzi smakowita awanturka.
Użytkownik "Gargantua" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:amcm0g$1f6$1@news.onet.pl...
> Czy ktos mogby mnie poratowac przepisem na surowke/salatke z bialej
rzodkwi?
> Albo jakims innym pomyslem, co mozna zrobic z piekna, duza biala
rzodkwia?:)
>
> ANia
>
>
|