Data: 2015-02-02 22:02:25
Temat: Re: Białko z jajka
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 20:32 XL <i...@g...pl> pisze:
> Dnia Mon, 02 Feb 2015 19:39:28 +0100, Trefniś napisał(a):
(...)
>> Szczególnie polecam torrone - tym się zajadają podczas karnawału w
>> Wenecji.
>
> Twarde :-/
No bo to się po to je w Wenecji, żeby zrobić:
>> Domowy jeszcze pyszniejszy!
To jest jedyna słuszna droga :)
> No masz. Jak zrobiłam, to zniknął w pół godziny, i to pożarty przez jedną
> osobe (brata MŚK) :-D
Reszta towarzystwa nie zdążyła...
Jeśli dobrze zrobiony, trudno się oprzeć.
Ale dawno temu pierwsze próby też zjadałem ze smakiem!
--
Trefniś
|