Data: 2004-03-12 17:57:26
Temat: Re: Biały ser własnej roboty
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2004-03-11 10:33, Użytkownik Anet napisał :
>>Smacznego - Agnieszka
>
>
> Dzięki mleko mam , maślanki nie ale skoro śmietana może być to próbuje.
Kiedys byly takie fiolki jak tak zwane aromaty... Bylo to cos, co
powodowalo szybciutkie kwasnienie mleka... Przepyszne bylo juz po kilku
godzinach w cieple, potem do lodowki i... Konsumpcja... Teraz nie
widzialem tego nigdzie.
--
Maciej Lewczuk
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108, faks (0 71) 341 99 11
|