Data: 2015-02-25 16:51:12
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-25 15:00, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
> W dniu 2015-02-25 o 12:24, jureq pisze:
>> Dnia Sun, 22 Feb 2015 10:26:40 +0100, FEniks napisał(a):
>>
>>> Czy naprawdę tak trudno w
>>> daniu, które kosztuje około 20zł, dać jako wsad zwykły camembert z Turka
>>> po 3zł za sztukę?
>> Camembert z Turka? Tu bym się zastanowił. Kiedy zdarzy mi się kupić
>> camembert lub brie z Francji, to zawsze wiem jak będzie smakował. W
>> wypadku polskich (obojętne jakiego producenta) brie od camemberta można
>> odróżnić tylko po kształcie. Bo konsystencją i smakiem nie różnią się.
>
> Wyciąłeś z kontekstu. Chodziło o ser do usmażenia - tutaj różnica
> konsystencji jest mniej istotna.
Ale klient się może coś skapnąć, jak gomółka będzie trójkątna... hehe
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|