Data: 2004-03-05 19:32:49
Temat: Re: Bigos - nowa relacja
Od: "ścierwo" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Iwona" <i...@W...pl> napisał w wiadomości
news:c2akah$dmk$1@absinth.dialog.net.pl...
> ścierwo ( d...@w...pl ) napisał:
> > Po namyśle dodałam kilkanaście talarków kiełbasy Senatorskiej -
> > podwędzonej mocno i obsuszonej.
> Na 2kg kapuchy - tylko kilkanaście talarków kiełbasy i to podsuszonej???
> A jakieś mięsiwo? Tego to w bigosie nie powinno zabraknąć;)
> Nie zapomnij o śliwkach suszonych i... winie:)))
No to ciągle jest eksperyment - poszukiwanie swojego smaku. Tym razem
wymyśliłam, ze zacznę od boczku wędzonego, aby zatłuścić kapustę. Śliwka
suszona już jest - jedna słownie mówiąc.
Mięso jutro - za późno?
Wino... a bez wina się nie obejdzie?
A jak wino to ile?
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
|